Din cand in cand trimitem pe e-mail noutati, oferte promotionale, oferta zilei sau chiar vouchere cadou. Esti pe lista ?
 

Meniuri nunta

meniu nunta 1
meniu nunta 2
meniu nunta 3
meniu nunta 4
meniu nunta 5

Indemanarea si priceperea bucatarilor nostri de a pregati preparate atat din bucataria traditionala cat si din cea intenationala, pentru aceste meniuri, vor contribui la reusita evenimentul fiind o incantare pentru invitatii dumneavoastra.

In functie de bugetul pe care il aveti disponibil puteti alege una dintre variantele de meniu nunti propuse de noi. Aceste variante sunt adaptate cerintelor fiecarui client si sunt ceea ce va putem oferi pentru ca nunta dumneavoastra sa fie exact cea pe care v-o doriti, visul sa va devina realitate si sa nu regretati niciun moment ca nu ati petrecut o saptamana inainte de nunta acasa pregatind meniurile de nunta pentru invitati.

Meniurile de nunta propuse de noi nu sunt variante standard, ele pot fi personalizate pentru a fi exact pe placul dumneavoastra

Putem concepe impreuna un meniu personalizat.

Contactati-ne pentru realizarea unui meniu care sa fie potrivit in totalitate atat cu bugetul, cat si cu dorintele dumneavoastra !!!


Informatii importante

Cu peste 6 ani de experienta, restaurantul „Piatra Alba” a devenit un punct de reper in organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, etc).

Orice eveniment organizat la restaurantul „Piatra Alba” denota calitate, eleganta si asigura un succes garantat.

Restaurantul dispune de 3 saloane avand capacitatea de 70, 90 si 170 de locuri.

Oferim gratuit decorarea salii cu fete de masa, huse pentru scaune, servete si masa pentru prezidiu.

Toate bauturile non alcoolice si cele alcoolice (pentru cazul in care s-a optat pentru free bar) se pot consuma in cantitati nelimitate pe toata durata evenimentului. Salonul si serviciile noastre sunt la dispozitia dvs pana la orele 6 a.m.

Putem asigura meniuri speciale pentru vegetarieni, lacto-vegetarieni, copii si meniuri fara continut de carne de porc.

Oferim masa de doua persoane pentru degustarea meniului cu o programare prealabila de 3 zile.

Pentru evenimentele organizate in anul 2014-2015 in zilele de duminica, se ofera un discount de 15% in functie de numarul de persoane pentru care se incheie contractul.

Informatii suplimentare / rezervari:
0722.235.397
0723.132.765