Servicii de catering pentru evenimentul tau!

 
Noi detinem secretul pentru o prezentare perfecta in fata invitatilor
Servicii de catering pentru toate evenimentele

Urmeaza sa fii gazda unui eveniment pretentios si vrei sa nu dai gres in organizare? Nicio problema, te ajutam sa faci o impresie buna. Cum? Simplu: prin serviciul de catering, un serviciu dedicat tuturor celor care vor calitate, promptitudine si preturi mici.

Uita de orele petrecute in bucatarie si uita de tot stresul pe care il presupune mancarea la evenimentul tau.

De acum ai la dispozitie o alternativa mult mai eficienta cu ajutorul careia ii poti impresiona chiar si pe cei mai exigenti invitati.

Vrei sa servesti la petrecerea ta mancare proaspata sigustoasa, preparata cu mare grija de bucatari cu experienta? Apeleaza la serviciul nostru de catering si delecteaza-te cu mancaruri de toate felurile.

Preparate proaspete si diversitate

Meniul nostru este extrem de diversificat, incepand cu preparate inspirate din bucatariile internationale, pana la cele traditionale.

Putem asigura preparate reci (aperitive), dar si meniuri calde, salate, supe si delicatese. De asemenea, putem pregati si produse de patiserie si cofetarie.

Iti punem la dispozitie servicii de catering pentru evenimente business, petreceri private, nunti, botezuri, precum si pentru alte evenimente (de gala sau in familie).

In vederea stabilirii unei colaborari de durata, putem incheia contracte cu firmele interesate.

Serviciile de catering sunt special concepute pentru locuitorii din Bucuresti si pentru cei aflati in zonele apropiate.

Mizam pe calitate si promptitudine!

Produsele comandate pentru livrare la domiciliu sau in sistem catering au aceeasi cantitate si calitate cu cele servite in sistem "a la carte" in restaurant.