PROGRAM PASTE: Ziua - 27: 10.00 - 17.00 / Ziua - 28 : INCHIS / Ziua - 29: 12.00 - 24.00


Meniu botez pentru fetite

 
PRET MENIU: 50 EURO/ PERSOANA
PRIMIRE
  • Sampanie si piscoturi
GUSTARE
  • Tartar de somon
  • Icre de manciuria
  • Evantai din piept de rata afumat cu prune uscate
  • Rulada mosaic de swaitzer cu fructe de padure
  • Avelina de ficat de gasca stropit cu coniac Hennessy
  • Carpaccio de vita cu scalie de rucola
  • Piftie de fructe de mare
  • Cosulet de cruditati cu creveti si busuioc proaspat
PESTE
  • Curcubeu mediteraneean (somon, dorada, creveti si calamar) cu sos de lamaie si ierburi aromate pe pat de rucola, insotit de butoiase din cartofi natur si sote de brocoli
FEL PRINCIPAL
  • Fantezie Piatra Alba (muschi de vita, porc, pui, ierburi fresh) servita cu sos de rodii si cuib de legume la gratar
TORT FESTIV (120 gr/persoana)
BAUTURI RACORITOARE (consum nelimitat)
  • Apa minerala, Apa plata
  • Coca-Cola, Fanta, Sprite
  • Santal portocale, portocale rosii, piersici, mere, Espresso
PACHET INCLUS IN MENIU
  • Sampanie servita la tort
  • Alune, Covrigei, Fructe asortate
Piciu Pustiulica Tancu Barosanu A lu'tata
 



Informatii importante
  • Cu peste 10 ani de experienta, restaurantul "Piatra Alba" a devenit un punct de reper in organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, etc).
  • Orice eveniment organizat la restaurantul "Piatra Alba" denota calitate, eleganta si asigura un succes garantat.
  • Restaurantul dispune de 3 saloane avand capacitatea de 45, 90 si 170 de locuri.
  • Oferim gratuit decorarea salii cu fete de masa, huse pentru scaune, servete si masa pentru prezidiu.
  • Toate bauturile non alcoolice si cele alcoolice (pentru cazul in care s-a optat pentru free bar) se pot consuma in cantitati nelimitate pe toata durata evenimentului. Salonul si serviciile noastre sunt la dispozitia dvs pana la orele 6 a.m.
  • Putem asigura meniuri speciale pentru vegetarieni, lacto-vegetarieni, copii si meniuri fara continut de carne de porc.
  • Oferim masa de doua persoane pentru degustarea meniului cu o programare prealabila de 3 zile.