Meniu botez

 
PRET MENIU: 45 EURO/ PERSOANA
GUSTARE
  • Tartine cu icre de manciuria
  • Rulada de cascaval cu chimen
  • Trandafir din salam de sibiu
  • Canapele din castravete cu crema de branzeturi
  • Specialitate de pui cu caise si prune confiate
  • Fundite din somon fume pe pat de lamaie
  • Frigarui asortate din branzeturi fine si rosii cherry
  • Cosulet din ardei gras umplut cu salata de cruditati, pui si sfecla rosie
  • Ceafa de porc afumata
PESTE
  • File de dorada la cuptor
  • Cartofi cu lamaie si patrunjel
FEL PRINCIPAL
  • Cotlet de porc la gratar
  • Sos demiglace
  • Cartofi la cuptor cu rozmarin
  • Salata de sfecla rosie cu hrean
TORT FESTIV
  • Sampanie servita la tort
BAUTURI RACORITOARE
  • Apa minerala /Apa plata
  • Coca cola,Fanta,Sprite
  • Santal portocale, portocale rosii, piersici, mere, Illy espresso
  • Alune ,covrigei,fructe asortate.
 



Informatii importante
  • Cu peste 10 ani de experienta, restaurantul "Piatra Alba" a devenit un punct de reper in organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, etc).
  • Orice eveniment organizat la restaurantul "Piatra Alba" denota calitate, eleganta si asigura un succes garantat.
  • Restaurantul dispune de 3 saloane avand capacitatea de 45, 90 si 170 de locuri.
  • Oferim gratuit decorarea salii cu fete de masa, huse pentru scaune, servete si masa pentru prezidiu.
  • Pentru evenimentele organizate in zilele de vineri si duminica( oferta valabila pentru nunti si botezuri de minim 50 de persoane),precum si pentru cele organizate in post oferim un discount de pana la 10% sau Dj din partea casei.
  • Toate bauturile non alcoolice si cele alcoolice (pentru cazul in care s-a optat pentru free bar) se pot consuma in cantitati nelimitate pe toata durata evenimentului. Salonul si serviciile noastre sunt la dispozitia dvs pana la orele 6 a.m.
  • Putem asigura meniuri speciale pentru vegetarieni, lacto-vegetarieni, copii si meniuri fara continut de carne de porc.
  • Oferim masa de doua persoane pentru degustarea meniului cu o programare prealabila de 3 zile.