Restaurant Piatra Alba – Drumul Taberei

 
Lasa-te rasfatat de servicii ireprosabile!
Petrece si relaxeaza-te intr-un loc cu totul si cu totul special

Fie ca vrei sa organizezi o petrecere de mare clasa in care bunul gust sa fie la el acasa, fie ca vrei sa te bucuri de cateva clipe in compania celor dragi savurand mancaruri bine alese si bauturi rafinate, localul nostru iti este dedicat si special conceput pentru ca tu sa te simti bine.

Cu un spatiu generos, amenajari ultra-moderne si servicii ireprosabile, Piatra Alba dispune de toate resursele necesare pentru o zi reusita!

Atat restaurantul cat si cafeneaua inspira exuberanta si un aer exclusivist. Mai mult, Piatra Alba iti ofera accesul si la o terasa racoroasa pe timp de vara unde poti savura bauturi fine, preparate in mare stil de barmanii nostri.

Eleganta la superlativ - Dotari de 5 stele

Restaurantul Piatra Alba este special conceput pentru evenimentele tale (nunti, botezuri, petreceri private, petreceri corporate). Pentru ca stim cat de multi tii la detalii, localul nostru poate sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de confort, servicii si amenajari.

Iti punem la dispozitie nu mai putin de 200 de locuri in restaurantul nostru. Putem repartiza spatiul in functie de numarul invitatilor si in functie de tematica petrecerii/eveimentului.

Salile dispun de izolare fonica, wireless, AC, climatizare si videoproiectoare.

Bucatarie internationala si preparate traditionale

Si pentru ca vrem sa ne rasfatam clientii cu cele mai bune preparate, am pregatit meniuri dintre cele mai diverse, inspirate din bucataria internationala.

Pentru cei care prefera preparatele romanesti, bucatarii nostri iti pot pune la dispozitie bucate preparate dupa cele mai vechi retete.

De asemenea, la noi gasesti si o pizza delicioasa!

Cafenea cocheta

Daca vrei sa te delectezi cu aroma unei cafele bune, cafeneaua noastra te astepta si iti pune la dispozitie o gama larga de sortimente.

Avand o capacitate de 30 de locuri, cafeneaua Piatra Alba este locul perfect pentru o intalnire de afaceri sau pentru o socializare placuta.

Spatiul este destinat fumatorilor si dispune de aer conditionat si wireless.