Restaurant botezuri

 
Piatra Alba-Restaurant botez. Pentru un eveniment cu stil.
Bebelusul tau merita rasfatat cu o petrecere speciala!

Meniuri botez pentru fetite si meniuri botez pentru baieti. Aceasta este oferta noastra pentru toti parintii care vor sa aiba un botez aparte.

Ne punem la contributie creativitatea si talentul pentru ca reusita evenimentului tau sa fie garantata.

Pentru ca stim cat de important este pentru primul eveniment din viata celui mic, am pregatit meniuri deosebite, cu preparate inspirate din bucatariile internationale.

Meniuri in ton cu exigentele tale!

Delicioase si cu un aranjament sofisticat, meniurile vor condimenta petrecerea juniorului tau cu mult rafinament!

Dincolo de cele 10 meniuri pentru botez (fetite sau baieti), impreuna cu tine si cu bucatarii nostri, putem concepe un meniu personalizat 100%. Astfel, gusturile tale dar si bugetul alocat botezului vor fi luate in considerare. Rezultatul? Meniuri in ton cu exigentele tale!

Tratam cu profesionalism fiecare eveniment, iar serviciile noastre sunt de inalta clasa. Nu doar specialitatile culinare vor fi in centrul atentiei, ci si servirea ireprosabila.

 Informatii importante
  • Cu peste 10 ani de experienta, restaurantul "Piatra Alba" a devenit un punct de reper in organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, etc).
  • Orice eveniment organizat la restaurantul "Piatra Alba" denota calitate, eleganta si asigura un succes garantat.
  • Restaurantul dispune de 3 saloane avand capacitatea de 45, 90 si 170 de locuri.
  • Oferim gratuit decorarea salii cu fete de masa, huse pentru scaune, servete si masa pentru prezidiu.
  • Pentru evenimentele organizate in zilele de vineri si duminica( oferta valabila pentru nunti si botezuri de minim 50 de persoane),precum si pentru cele organizate in post oferim un discount de pana la 10% sau Dj din partea casei.
  • Toate bauturile non alcoolice si cele alcoolice (pentru cazul in care s-a optat pentru free bar) se pot consuma in cantitati nelimitate pe toata durata evenimentului. Salonul si serviciile noastre sunt la dispozitia dvs pana la orele 6 a.m.
  • Putem asigura meniuri speciale pentru vegetarieni, lacto-vegetarieni, copii si meniuri fara continut de carne de porc.
  • Oferim masa de doua persoane pentru degustarea meniului cu o programare prealabila de 3 zile.