Restaurant nunti

 
Piatra Alba - Locul perfect pentru o nunta cu stil!
Noi stim secretul pentru o nunta ca la carte!

Bat clopote de nunta si vrei ca marele moment sa fie celebrat asa cum se cuvine? Fiind cea mai importanta zi din viata ta, trebuie sa-i acorzi o atentie deosebita si o organizare pe masura!

Organizarea unei nunti poate da multe batai de cap. Care este cel mai important detaliu in organizarea propriu-zisa? Cu siguranta, restaurantul.

Daca vrei sa te bucuri de o nunta reusita, alege un local care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

Atmosfera eleganta si serviciile ireprosabile vor transforma evenimentul tau intr-unul memorabil!

Restaurantul Piatra Alba - Specialist in materie de nunti.

Avand la activ sute de evenimente organizate, Piatra Alba este deja, un specialist in materie de nunti...motiv pentru care, alaturi de noi poti fi sigur de reusita evenimentului tau.

Sala este de dimensiuni mari si poate gazdui peste 200 de invitati. Incaperea este decorata cu mult bun gust, iar ringul de dans este foarte spatios. Mai mult, spatiul este dotat cu aer conditionat, izolatie fonica si wireless.

Restaurant Piatra Alba este locul perfect pentru o nunta cu stil.

Atmosfera eleganta si serviciile ireprosabile vor transforma evenimentul tau intr-unul memorabil! In restaurantul nostru serviciile sunt ireprosabile iar personalul unul foarte atent si amabil, ospatarii fiind mereu la dispozitia invitatilor. Indiferent de stilul/tematica nuntii tale, suntem pregatiti sa raspundem provocarilor si totodata, exigentelor.

Si pentru ca petrecerea sa fie una de 5 stele, iti punem la dispozite propria noastra formatie. Formatia Melotrom da tonul distractiei si poate face o incursiune in toate genurile muzicale, de la cea populara pana la cea actuala. Voia buna va fi la ea acasa iar petrecerea va tine pana la ivirea zorilor.

Cat despre meniuri, afla ca bucatarii nostri sunt gata sa impresioneze! Noi nu iti propunem un meniu standard, ci iti oferim posibilitatea sa alegi intre 5 meniuri, toate de un rafinament aparte.

Fie ca esti pasionat de bucataria romaneasca, ori de cea internationala, la Piatra Alba vei fi rasfatat cu cele mai bune preparate (chiar si cu meniuri vegetariene si pentru copii). Mai mult, oferim masa de doua persoane pentru degustarea meniului.

Merita sa-ti organizezi nunta la noi!

 Informatii importante
  • Cu peste 10 ani de experienta, restaurantul "Piatra Alba" a devenit un punct de reper in organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private, etc).
  • Orice eveniment organizat la restaurantul "Piatra Alba" denota calitate, eleganta si asigura un succes garantat.
  • Restaurantul dispune de 3 saloane avand capacitatea de 45, 90 si 170 de locuri.
  • Oferim gratuit decorarea salii cu fete de masa, huse pentru scaune, servete si masa pentru prezidiu.
  • Pentru evenimentele organizate in zilele de vineri si duminica( oferta valabila pentru nunti si botezuri de minim 50 de persoane),precum si pentru cele organizate in post oferim un discount de pana la 10% sau Dj din partea casei.
  • Toate bauturile non alcoolice si cele alcoolice (pentru cazul in care s-a optat pentru free bar) se pot consuma in cantitati nelimitate pe toata durata evenimentului. Salonul si serviciile noastre sunt la dispozitia dvs pana la orele 6 a.m.
  • Putem asigura meniuri speciale pentru vegetarieni, lacto-vegetarieni, copii si meniuri fara continut de carne de porc.
  • Oferim masa de doua persoane pentru degustarea meniului cu o programare prealabila de 3 zile.