Terasa Frater

 
O terasa boema si un loc perfect pentru evadare din cotidian

Cum caldura de afara a inceput deja si seara dorim sa ne retragem intr-un loc placut, Piatra Alba a deschis o noua terasa.

Un colt de rai in Drumul Taberei, un loc unde ne putem relaxa cu un meniu bine ales, un loc unde ne putem retrage seara intr-o atmosfera placuta si racoroasa.

Frater by Piatra Alba

Nu are nisip pe jos si valurile nu se aud in zare insa Terasa Frater are un aer racoros ca briza marii si ceva din atmosfera prietenoasa de la plaja.

Linistita si decorata modern, terasa este un colt de evadare din viata cotidiana ce te face sa te racoresti chiar si in zilele cele mai caniculare.

Spatioasa, cu multe masute asezate sub o bolta ce transmite un aer boem si relaxant. Potrivita pentru toti cei care cauta o evadare din aglomeratia orasului, Frater este un loc deosebit, un loc unde poti manca de la felurile de baza pana la diverse sortimente de inghetata.

Terasa Frater este unul din cele mai frumoase locuri din Drumul Taberei, si atat timp cat veti poposi la noi, va vom face sa va simtiti ca intr-un colt de rai ca si cum ati fi in vacanta.

Cand ajungeti pe terasa veti fi placut impresionati de decorul minimalist insa cu mult bun gust, de canapelele cu pernute moi si pufoase, de mesele cu sticla si de fotoliile impletite, foarte confortabile.

Inca de la Inceputul deschiderii terasei, Piatra Alba a dorit sa creeze pentru locuitorii cartierului Drumul Taberei si nu numai, un loc in care sa evadeze, o oaza de liniste si relaxare, un loc cu adevarat placut si incarcat de energie pozitiva.